Ставки в GGbet: корисні поради для новачків

Букмекерська контора GGbet щодня приваблює сотні і тисячі бетторів-початківців. Маючи бажання, далеко не кожен із них уявляє, як правильно робити ставки, на що саме потрібно звертати увагу. Пропонуємо до вашої уваги короткий опис лінії та рекомендації, які будуть корисні для кожного новачка.

Содержание Статьи

Лінія GGbet

Лінія БК включає всі основні спортивні і кіберспортивні дисципліни, за якими регулярно проводяться змагання. Пари можуть бути укладені як до матчу, так і під час проведення.

Події GGbet Україна розбиті на такі розділи:

  • лінія;
  • кіберспорт;
  • жити;
  • аутрайти (ставки з тривалим терміном на дії – на підсумки турнірів).

Крім стандартного сортування за часом старту поєдинків, букмекерська контора пропонує різноманітні добірки, ТОП та популярні події. Додатково можна переглядати перелік трансляцій та найближчих подій.

Як правильно робити ставки: основні поради

Початківцям властиво робити безліч банальних помилок, а тому перед початком гри потрібно взяти на озброєння такі правила:

  • Не варто одразу ж намагатися відігратися. Насамперед потрібно проаналізувати власні помилки, щоб їх більше не повторювати. В іншому випадку не вдасться досягти успіхів надалі. Емоції та підвищений азарт потрібно відключати для тверезої оцінки ситуації.
  • Твереза ​​оцінка ситуації. Водночас послідовні успішні прогнози теж можуть затуманити розум, формуючи враження, що заробляти на ставках дуже легко. При такому розкладі закономірно зростає кількість парі, підвищується сума ставок, але й збитки будуть значно болючішими.
  • Не варто відштовхуватися виключно від трендів. Будь-які закономірності мають властивість будь-коли перериватися. Якщо тотал вище 2.5, послідовно зіграв у десяти матчах команди, не варто знову робити ставку на аналогічний результат у наступному поєдинку. Імовірність виграшу від цього не зміниться.
  • Найкраще сконцентруватися на одній певній спортивній чи кіберспортивній дисципліні. Збалансований варіант – це ставки на невеликий список з п’яти турнірів. Чим менше дисциплін, тим простіше сконцентруватися та запам’ятати особливості гри команд. Розбір подій у такому разі вимагатиме менше часу та зусиль.

Варто приділити час на відео-огляди команд, щоб оцінити їхню силу та поведінку у конкретних ситуаціях:

  • як діє команда поле з фаворитами, середніми гравцями та аутсайдерами;
  • як діє у разі перемоги чи програшу;
  • як колектив відіграє останні хвилини у кожному таймі тощо.

Чи можна скасувати ставку GGbet?

При укладанні парі користувач погоджується дотримуватись правил майданчика. Як тільки ставку буде прийнято, скасувати її вже не вийде

У такому разі може бути корисним достроковий розрахунок, проте треба розуміти, що через маржу повернеться не вся сума. Найоптимальніший варіант, коли коефіцієнт залишається незмінним, а до початку матчу ще є час, тоді втрати становитимуть приблизно 10%.

Беттори можуть розраховувати на повернення (розрахунок з коефіцієнтом 1.00) лише у разі певних ситуацій. Допустимо, за умовами результату (цілі тотал і фора) або якщо подія не відбулася.



Все материалы сайта имеют ознакомительный характер. Прежде чем использовать приведенные рекомендации, обязательно посоветуйтесь с вашим лечащим врачом!