Що робити, коли покер стає нудним?

Не секрет, що постійна діяльність в одному напрямку здатна привести до виникнення нудьги, навіть якщо ця діяльність приносить непоганий дохід або дозволяє вам жити найкомфортніше. Покер в цьому плані не є винятком, а з плином часу стає все менше і менше «нових» моментів, які викликають у вас непідробний інтерес.

Однак поява нудьги — це не привід для припинення гри, а лише покажчик на те, що необхідно знову відродити в собі колишню любов до гри в покер і навчитися бачити сам покер по-іншому.

У цьому матеріалі ми надамо вам невеликий огляд обговорення з TwoPlusTwo, присвячений цій темі, а також представимо свій погляд на це явище.

Покер — це спосіб поліпшити своє життя
«Це карткова гра. З плином часу вона обов’язково стане одноманітною. Одного разу я зіграв 60тисяч рук в rush poker. Серед багатьох покеристів я буду одним з тих, хто за свою кар’єру награв найбільшу кількість рук. Я мультітейбл останні 10 років, і зараз граю набагато більше столів, ніж раніше.

Сьогодні я зіграв всього 3 тисячі рук, заробивши 1100 $ в SNG. Це було весело. Що зробило це веселим? Справа не в самому покері, а в тому, що у мене була чудовий день, а до цього і інші хороші дні. Перемоги допомагає мотивації.

Сьогодні я гуляв зі своїм собакою, спостерігав, як вона ганяє біло в парку. Зі мною була моя маленька донька. Я дивився, як вона сміється, я годую її, і вона залежить від мене. Я добре їв, спілкувався з дружиною, і в общем-то, роблю це кожен день.

Мораль цього така — покер буде настільки хороший, наскільки хороше життя навколо тебе. Сфокусуйся на хороших речах у своєму житті, і тільки потім на покері. І тоді пристрасть проявить себе.

Киньте собі виклик поза покер, і тоді з’явиться виклик в самому покері.

Важная информация:  Екзосоми: Новітні дослідження та перспективи використання у лікуванні опіків

Хоча, якщо мова про живу покері, то він дикою повільний. Ну його в зад ».

«Іноді буває так, що ваше життя і покер знаходяться поза балансом. Коли ви берете щось, що любите, і перетворюєте це в роботу, то все задоволення як ніби висмоктується з цієї справи. Я, наприклад, люблю займатися серфінгом, але якби мені сказали почати серфить з 9 ранку до 5 вечора (по 40 годин на тиждень), то мені б це заняття швидко набридло.

Можливо, справа в тому, що ви «вигоріли», і тоді варто спробувати пограти в щось інше заради інтересу ».

Зробіть перерву
«Так, трапляється в житті таке, що ти вигорає. Це може статися з будь-чим, що ви робите постійно протягом довгого часу. Навіть найкращі речі в житті, такі як покер або навіть секс. Я помітив, що коли починаю нудьгувати від покеру, то у мене з’являється тенденція вишукувати ризикові ситуації і розіграші, щоб відчути якесь хвилювання. Це явно погане рішення!

В такому випадку, напевно, варто робити перерву на пару днів або навіть тижнів, і зайнятися чимось, що не відноситься до покеру взагалі. Тільки ви знаєте, коли готові повернутися до гри ».

Насправді, рада «зробіть перерву» часто сприймають з не дуже великим піднесенням. Багато хто відчуває необхідність «підтримувати» свій ігровий рівень, хоча б переглядів навчальне відео або виконавши короткий аналіз рук.

Але якщо ви дійсно втомилися, то необхідно зробити повноцінний перерву, під час якого ви не будете кілька днів грати або займатися навчальною діяльністю. Тільки в цьому випадку сили повернуться.

Виробіть дисципліну
Мотивація — це казка для тих, хто не може виробити в собі дисципліну. Всі серйозні покерні професіонали не замислюються про те, як і чим себе мотивувати, вони просто знають, що здатні перемагати і вчитися, а тому дотримуються заздалегідь вивчених ритуалів.

Важная информация:  Как забеременеть

Вони грають, тому що це приносить дохід або, принаймні, вони знають, що їх зусиль на дистанції дадуть дохід. Вони витрачають ці дeньгі на те, щоб якість їх життя було високим, а тому не мають жодних проблем з тим, щоб знайти причини для гри.

Виробіть дисципліну — «я буду грати по 3000 рук щодня, якщо тільки не спрацює стоп-лосс». Також і з аналізом. Навіщо кидатися, постійно придивляючись до власних результатами?

Довіртеся собі, створіть план по грі і розвитку, і дотримуйтеся його, яким би не був результат.

Згадайте, навіщо ви граєте
Відчувати нудьгу після довгих років праці в будь-якому вигляді діяльності — це абсолютно нормально. Ви вже виробили оптимальну стратегію вивчення нової інформації, релігійно навчаєтеся нових знань, прекрасно справляєтеся з грою на багатьох столах і просто граєте досить.

Поступово «новизна» покеру вщухає, особливо якщо ви не нагадуєте собі, якої мети вам служить покер. Покер — це спосіб заробляти дeньгі, не маючи необхідності в 7 ранку вставати і їхати годину на роботу, де на тебе кричить начальник. Покер — це можливість жити комфортно, і тримати відповідь тільки перед самим собою.

Суть в тому, що покер не повинен бути самоціллю, а, скоріше, інструментом для досягнення будь-яких інших цілей. Це допоможе бути бажання перемог, завоювань або заробіток певної суми дeнeг, або можливість не турбуватися про завтрашній день у фінансовому сенсі.

Якщо цілей у вас немає, то ви знаходитеся в складній ситуації, оскільки нагадувати вам нема про що. Значить, цілі необхідності поставити і зрозуміти, навіщо і чому ви граєте в покер. «Просто тому, що вмію» — цього недостатньо. Знайдіть, якої мети покер служить у вашому житті.



Все материалы сайта имеют ознакомительный характер. Прежде чем использовать приведенные рекомендации, обязательно посоветуйтесь с вашим лечащим врачом!